Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

TAEKWON-DO KLUB “ŠEKOVIĆI” – NAŠ PONOS!

TAEKWON-DO KLUB “ŠEKOVIĆI” – NAŠ PONOS!

TAEKWON-DO KLUB “ŠEKOVIĆI” 2. U REPUBLICI SRPSKOJ!
KADETI PRVACI REPUBLIKE SRPSKE U BORBAMA!
3 TAKMIČARA OSVOJILA PEHARE ZA NAJUSPJEŠNIJE!

Na 18. zvaničnom taekwon-do Prvenstvu Republike Srpske koje je održano u Doboju, članovi taekwon-do kluba “Šekovići” ostvarili su jedan od najboljih rezultata od osnivanja kluba, a ujedno i sportskih rezultata naše opštine!

Ekipa koja je učestvovala na Prvenstvu, u konkurenciji 190 takmičara, osvojila je ukupno 35 medalja, od čega čak 14 zlatnih, te tako postala vicešampion Republike Srpske za 2017. godinu i osvojila pehar za 2. mjesto u ukupnom plasmanu u konkurenciji svih klubova iz Republike Srpske.

Kadetska ekipa u sastavu: Milan Savić, Mihailo Radivojević, Luka Vlačić, Kristijan Zekić, Njegoš Vlačić i Vasilije Maksimović postala je ŠAMPION Republike Srpske u borbama ekipno, pobjedama u četvrtfinalu, polufinalu i finalu uz veliku podršku ostatka ekipe pored borilišta.

Pored izuzetnog timskog rezultata, 3 pehara za najuspješnije pojedince Prvenstva, dodijeljena su našim takmičarima i to: Dejana Ristić – najuspješnija mlađa kadetkinja, Biljana Savić – najuspješnija juniorka, Ratko Milanović – najuspješniji junior, dok je Darku Vlačiću pehar za najuspješnijeg kadeta izmakao za jedan bod.

 

Pojedinačni prvaci Republike Srpske za 2017. godinu postali su:

 

 1. Darko Vlačić – dvostruki prvak, forme i u borbe.
 2. Andreja Milić.
 3. Dejana Ristić – dvostruka prvakinja, forma i borbe.
 4. Ratko Milanović – dvostruki prvak, forme i borbe.
 5. Marko Lukić.
 6. Valentina Dragić.
 7. Anđelina Milošević.
 8. Vasilije Maksimović.
 9. Milan Savić.
 10. Biljana Savić.
 11. Novica Erdelić.