Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИСКАЗИВАЊЕ ИНТЕРЕСА МЛАДИХ БРАЧНИХ ПАРОВА И ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА ЗА КУПОВИНУ СТАМБЕНЕ ЈЕДИНИЦЕ НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНЕ ШЕКОВИЋИ

ЈАВНИ   ПОЗИВ ЗА  ИСКАЗИВАЊЕ ИНТЕРЕСА МЛАДИХ БРАЧНИХ ПАРОВА И ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА ЗА КУПОВИНУ СТАМБЕНЕ ЈЕДИНИЦЕ НА ПОДРУЧЈУ  ОПШТИНЕ ШЕКОВИЋИ

Општина Шековићи објављује Јавни позив за исказивање интереса младих брачних парова и вишечланих породица за куповину стамбене јединице на подручју општине Шековићи, по најповољнијим условима.

Циљ јавног позива је процјена броја стамбених јединица које је потребно изградити за потребе младих брачних парова и вишечланих породица на подручју општине.

Након исказаног интересовања, општинска управа ће покренути пројекат изградње зграда која ће бити суфинансиране личним учешћем и средствима општине Шековићи.

Интерес за пријаву исказује се попуњавањем обрасца који је дио овог Јавног позива. 

Образац за пријаву се можете преузети у Шалтер сали

Пријаве се могу подносити и електронским путем на адресу:  zamjeniknacelnika@sekovici.org  и  opst.sekovici@gmail.com  или достављањем попуњеног обрасца у Шалтер салу општине Шековићи, сваким радним даном од 7.30 до 15 часова.

Контакт телефон за сва појашњења је: 056/654-606.

Рок за подношење пријава је 13. август 2021.г.

документи за преузимање