Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Предмет: Позив на консултације за израду нацрта Стратегије развоја Општине Шековићи за период 2023-2030

Поштовани суграђани,

Општинска управа је у процесу израде Стратегије развоја Општине Шековићи за период 2023-2030., која се заснива на принципима реалног постављања и остваривања циљева локалног развоја и социјалне укључености.

С обзиром на то да нам је циљ да у процес стратешког планирања укључимо све заинтересоване стране на подручју Општине, користимо ову прилику да позовемо, све  представнике политичких, јавних, невладиних, спорских организација као играђанаса подручјаопштине, на завршни финални консултативни  састанак који ће се одржаватиу просторијама Општине Шековићи, канцеларија број 11, сваким радним даном од 9-14 часова.

Период консултација траје  20 данаод дана објављивања овог позива, нацрт стратешког документа можете прузети на званичној страници наше општине (sekovici.org) или дирекно у канцеларији број 11.

На  којнсултацијама ћемо вас детаљно информисати о активностима које је у претходном периоду реализовао Развојни тим задужен за вођење процеса израде Стратегије развоја општине и заједно разговарати о нацрту стратегије и темама од значаја за Ваш сектор, а такође чути ваше прједлоге  које би се могле имплементиратиуСтратегију у циљу одрживог развоја наше цјелокупне друштвене заједнице.

Телефон за информације 056-654-610

С поштовањем,

                                                                                                                                                Предсједник радне групе

Славиша Сокић